Milan se boji za Kakaja

Foto: Žurnal24 Bo Kaka ostal v Milanu? Odgovor na to vprašanje pozna Silvio Berlusconi.
Predstavniki Milana so zaskrbljeni nad taktiko nekaterih nasprotnikov, ki njihovega zvezdnika Brazilca Kakaja nenehno zaustavljajo s prekrški. Strategija kot del igralnega načrta.
Oglej si celoten članek

Pri italijanskem nogometnem velikanu Milanu se pritožujejo zaradi stalnih prekrškov nad ideologom njihove igre Brazilcem Kakajem, saj naj bi ogrožali njegovo kariero. Po Milanovem mnenju tekmeci prekrške nad Kakajem uporabljajo kot del igralne strategije.

 
 

Ne maram se prepirati s sodniki, toda nekaj morajo narediti. Na trenutke je nad mano res veliko prekrškov.

Kaka

 
Evropski in svetovni nogometaš leta 2007 je v nedeljo prvenstveno tekmo proti Palermu moral zapustiti že po prvem polčasu zaradi poškodbe kolena. Rdeče-črni so dodali, da jih ni presenetilo dejstvo, da en igralec nasprotne ekipe dela prekrške nad Kakajem, ampak to, da se se zdi, kot da klubi te prekrške enostavno jemljejo kot del igralnega načrta.

"Nikoli ni isti igralec tisti, ki dela prekrške nad Kakajem, ampak se izmenjujejo. Kot da bi šlo za del strategije. Očitno pa je, da sodniki tega niso opazili. To je tako kot v časih Marca van Bastna (zvezdnik Milana v 80. in zgodnjih 90. letih prejšnjega stoletja, op. p). Slednji je moral prav zaradi podobnih vzrokov in odnosa sodnikov do teh prekrškov končati kariero. Izjemni Nizozemec je zadnjo tekmo na najvišji ravni igral novembra 1992 pri šele 28 letih. Nato se je za van Bastna vse končalo. Ne smemo dovoliti, da se isto pripeti tudi Kakaju," so predstavniki Milana zapisali na klubski spletni strani.

V ponedeljek je nad številnimi prekrški potarnal tudi Kaka: "Ne maram se prepirati s sodniki, toda nekaj morajo narediti. Na trenutke je nad mano res veliko prekrškov."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.