Milanič in Školnik zanimata Hajduk

Foto: Žurnal24
Eden hrvaških medijev je hkrati "preselil" v Split kar dva pomembna igralca v uspešni zgodbi NK Maribor. Darka Milaniča na trenersko klop, Dejana Školnika, ki je poleti prestopil v Nacional, pa v zvezno vrsto.
Oglej si celoten članek

Hrvaški portal index.hr poroča, da je Darko Milanič kandidat za klop Hajduka iz Splita, ker je "strog, umirjen, obenem pa pozna jezik". Vseeno pa je Milanič zanikal stike. "Iskreno povedano, prvič slišim kaj takega. Kolikor sem presenečen, sem tudi polaskan zaradi zanimanja Splitčanov. Gotovo je lepo slišati, da se zate zanima tako velik klub," je hrvaškim kolegom dejal Milanič: "Vendar moram priznati, da so vsi moji načrti povezani z Mariborom. Nimam ga namena zapustiti."

V zvezi s Hajdukom se je omenjalo tudi ime Dejana Školnika, ki je preteklo poletje iz Maribora prestopil v Nacional. Takšne govorice je njegov agent Adrian Alijaj gladko zavrnil. "Dejan je član prve enajsterice v Nacionalu, tam so z njegovim napredkom zadovoljni. Fant ima velike ambicije in prestop v hrvaško ligo bi bil korak nazaj," je bil odločen menedžer in dodal, da je Školnik odšel v Nacional za pol milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.