Milanič in Zahovič vijolici do 2014

Foto: mediaspeed Zlatko Zahovič in Darko Milanič ostajata v Mariboru do 2014. (Foto: Mediaspeed)
Ugibajoče zapise o morebitnem odhodu trenerja Darka Milaniča v Palermo so v mariborskem nogometnem klubu ovrgli konkretno, kolikor se le da: njemu in športnemu direktorju Zlatku Zahoviču novi pogodbi.
Oglej si celoten članek

Maribor je po šestici v Novi Gorici v pričakovanju naslednje tekme, moštvo se v miru pripravlja na novo tekmovalno preizkušnjo, v klubskih pisarnah pa se že vlečejo številne poteze za prihodnost. Najaktualnejši kadrovski novici je na novinarski konferenci predstavil predsednik Drago Cotar: "Sporočam, da sta športni direktor Zlatko Zahovič in trener Darko Milanič  podaljšala sodelovanje s klubom, novi pogodbi bosta veljavni do 30. junija 2014. Obema se v imenu vodstva kluba zahvaljujem za doslej opravljeno in se že veselimo nadaljnjega skupnega dela."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.