Milanič ne čaka na maj

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Nogometaši Maribora so v ponedeljek opravili prva treninga pred začetkom nove sezone. Vrnila sta se Dalibor Volaš in Dragan Jelić, vse glasneje na vrata prve ekipe trka prvi strelec mladinske lige.
Oglej si celoten članek

Delo, delo in še enkrat delo je že od nekdaj moto zlatega štajerskega dueta Darko Milanič-Zlatko Zahovič. Trener in športni direktor Maribora sta si bila zvesta že prvi dan priprav, ko je Primorec svojim fantom, aktualnim državnim prvakom, naložil dvojni odmerek treninga pod Kalvarijo.

Na treningu tudi Bačo
"Odmor ni bil dolg, a sem prepričan, da so ga fantje dobro izkoristili, in zdaj lahko začnemo delati po predvidenem programu. Ekipa je skoraj že sestavljena, vendar še nima popolne podobe,"
je za uradno spletno stran kluba povedal Milanič. Z novimi soigralci je prvič treniral Makedonec Agim Ibraimi, stari jati pa sta se spet pridružila napadalca Dalibor Volaš in Dragan Jelić. Na treningu v Ljudskem vrtu, ki si ga je ogledal tudi reprezentant in nogometaš Palerma Armin Bačinović, je Milanič izrazil veselje nad dolgo pričakovano vrnitvijo poškodovanega vezista Aleša Mertlja in vratarja Marka Pridigarja. Etiena Velikonjo ob sicer nedotakljivem kapetanu Marcosu Tavaresu letos čaka huda konkurenca v napadu, saj se bo prvemu moštvu veliko pogosteje priključeval tudi prvi strelec mladinske lige Liridon Osmanaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.