Milanič po blamaži: ''Igrali smo brez idej''

Foto: Kleine Zeitung/Ustream
Foto: Kleine Zeitung/Ustream
Nogometaši Sturma, ki ga vodi nekdanji trener Maribora Darko Milanič, so se predčasno poslovili od Evropske lige.
Oglej si celoten članek

Olimpija Ljubljana je na povratni tekmi v Žilini zapravila prednost dveh zadetkov, ki si jo je priigrala v Stožicah (3:1), in po porazu z 0:2 izpadla iz kvalifikacij za Evropsko ligo.

Podobno neuspešen je bil Darko Milanič, ki je zadnji dve leti z Mariborom igral v Evropski ligi, njegov Sturm pa je v Gradcu šokiral islandski podprvak Breidablik. Prva tekma se je končala brez zadetkov, na drugi pa je edini gol v 38. minuti zabil Ellert Hreinsson in soigralce Roberta Berića, ki je Milaniču sledil v Avstrijo, izločil iz kvalifikacij. ''Ni bilo dovolj, saj smo igrali brez idej. Ne bom dopustil, da bi mi to prišlo do živega. Čeprav ne bo lahko, bom mirno nadaljeval delo,'' je po bolečem porazu povedal Milanič.

Veliko bolje od Sturma se je odrezala hrvaška Rijeka, ki jo vodi nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek. Hrvaški prvoligaš je v drugi tekmi s 3:0 premagal Prestatyn Town in se s skupnim izidom 8:0 veselil napredovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.