Milanič utrgal vijolico: Berić s trenerjem v Sturm

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstrijski prvoligaš Sturm bo v le nekaj tednih Mariboru po trenerju Darku Milaniču očitno speljal še napadalca Roberta Berića. Dogovor s štajerskimi sosedi je že potrdil tudi Zlatko Zahović.
Oglej si celoten članek

"Posel je sklenjen. Po dolgih pogajanjih smo se dogovorili, Sturm pa nam je naposled le poslal sprejemljivo ponudbo," je za avstrijski portal Sport10.at dejal športni direktor Maribora Zlatko Zahović.

Prestop mora zdaj potrditi le še klub iz Gradca. 22-letni Robert Berić je za Maribor v lanski ligaški sezoni prispeval 13 zadetkov, nekaj pa tudi še posebej odmevnih v Evropski ligi, ko naj bi ga začeli spremljati tudi številni tuji klubi, denimo Chievo, Reading in Real Betis.

Zahović, ki je ob odhodu trenerja Darka Milaniča k Sturmu jasno izrazil svoje razočaranje nad nenadno odločitvijo nekdanjega reprezentančnega soigralca, bo moral očitno preživeti nov udarec z avstrijske Štajerske.

Zahović: "Nisem jezen"

Milanič si je namreč ob prihodu k nekdanjemu klubu kot eno izmed okrepitev zaželel ravno mladega napadalca in nekdanjega člana Interblocka, ki je vijoličaste okrepil leta 2010 in na 106 tekmah pod njegovo taktirko zabil 30 golov. 

"Nikomur tukaj ni všeč, da nam bo Darko vzel igralca, ampak nisem jezen," je za avstrijski portal še dejal Zahović. Za Berića bi mariborski velikan lahko iztržil dober milijon evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.