Milanu želi pomagati do zmage v LP

Foto: Žurnal24 Bo Ronaldinho poleti zapustil Milano?
Brazilec Ronaldinho bo po odhodu njegovega rojaka Kakaja v Real Madrid pri Milanu imel veliko vidnejšo vlogo kot v prejšnji sezoni. Ronaldinho se tega zaveda in ne beži od odgovornosti.
Oglej si celoten članek
 
 

Sedaj se počutim veliko bolj pomembnega. Čutim, da imam zaupanje soigralcev, vodstva kluba in navijačev. Od odgovornosti ne bežim.

Ronaldinho

 
Od Ronaldinha so vodstvo in navijači Milana veliko pričakovali že v lanski sezoni, ko je v mesto mode prišel iz Barcelone. Toda Brazilec velikih pričakovanj ni uresničil. Če je na prvih tekmah s svojo igro še opravičeval milijone, ki so jih vodilni možje plačali za njegov prihod, je bil v drugem delu sezone povsem izven forme. Ronaldinho pravi, da letos temu ne bo tako. Od njega veliko pričakuje tudi lastnik lombardijskega velikana in italijanski premier Silvio Berlusconi. "Naši cilji bodo višji. V lanski seozni smo se želeli uvrstiti v Ligo prvakov, letos pa jo hočemo osvojiti. K temu želim svoj delež dati tudi jaz. Lansko leto sem začel dobro, nato pa sem se poškodoval. Letos pa želim dobro igrati že od začetka sezone," je dejal nekdanji igralec Gremia. Zaradi odhoda njegovega rojaka Kakaja v Real Madrid bo njegova vloga v moštvu veliko bolj pomembna. Brazilec se tega zaveda in ne beži od odgovornosti. "Sedaj se počutim veliko bolj pomembnega. Čutim, da imam zaupanje soigralcev, vodstva kluba in navijačev. Od odgovornosti ne bežim," je še pripomnil Ronaldinho, ki se z Milanom trenutno mudi na pripravah v ZDA. Tam bodo odigrali tudi prijateljski srečanji s Chelseam, ki ga vodi ravno nekdanji strateg Milana, Carlo Ancelotti, in mestnim tekmecem Interjem.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.