Milič blizu prestopa v Trst

Foto: milko.si
Foto: milko.si
Eden najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov Marko Milič je trenutno še brez delodajlca za naslednjo sezono, a to bi se lahko že kmalu spremenilo, saj se za njegove usluge zanimajo v Trstu.
Oglej si celoten članek

Prvi Slovenec, ki je zaigral v ligi NBA, Marko Milič, bo tudi v naslednji sezoni igral v Italiji, kjer je že preživel nekaj sezon. Tudi zadnjo je odigral na Apeninskem polotoku, kjer je v prvi ligi branil barve Cremone. Kranjčan po poteku pogodbe s Cremono ni več našel skupnega jezika, a očitno ostaja v Italiji. Sportando.net namreč piše, da naj bi bil Milič tik pred podpisom pogodbe z novopečenim drugoligašem iz Trsta.

Milič naj bi se za Trst odločil predvsem zaradi bližine Slovenije in Ljubljane, kjer živi skupaj z družino. Polega tega pa pri 35-letih verjtno vse težje prenaša napore, ki jih prinaša igranje v močni italijanski ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.