Milič zapušča Francijo

Foto: Boštjan Tacol Milič novinarska konferenca odhod Union Olimpija
Bivši reprezentant Marko Milič in klub Orleans sta dosegla sporazumno prekinitev sodelovanja. Ponudba je prišla s strani kluba, Milič pa jo je profesionalno sprejel.
Oglej si celoten članek

Marko Milič je s francoskim prvoligašem Orleansom pogodbo podpisal pred mesecem dni in za klub nastopil sedemkrat. V tamkajšnjem državnem prvenstvu je dobil priložnost štirikrat in v tem času na parketu preživel 34 minut, zbral 20 točk in k temu dodal še 8 skokov in 3 podaje. To ni bilo dovolj, da bi se moštvo, ki je doseglo tri zmage in pet porazov, dvignilo iz sredine lestvice.

Po odhodu iz Uniona Olimpije je Milič ponovno dobil priložnost v Evroligi. V tem najelitnejšem evropskem klubskem košarkarskem tekmovanju je Milko nastopil na treh tekmah. V povprečju  je igral slabih 9 minut in 2,7 točke dodal še 2 skoka. Francozi so s štirimi porazi na dnu skupine B.

Predvsem mi je žal, da nisem dobil več priložnosti, da se vrnem v pravo košarkarsko formo.
Marko Milič
Marko Milič je povedal: "Žal mi je, da se je tako končalo. Predvsem mi je žal, da nisem dobil več priložnosti, da se vrnem v pravo košarkarsko formo. Sicer pa je bilo klubsko vodstvo do mene korektno in razšli smo v skladu s klavzulami, ki jih je za tak primer določala pogodba ter brez zamer in s stiskom rok. Orelansu želim veliko sreče v nadaljevanju sezone."

 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.