Milijonske vsote za podpise, čaka se Durant

Foto: EPA
Foto: EPA
Dosedanji košarkar Atlante Al Horford si je našel novega delodajalca.
Oglej si celoten članek

V naslednjih štirih letih bo Al Horford branil barve legendarnega Bostona, v tem obdobju pa bo 30-letni krilni center iz Dominikanske republike, ki je v minuli sezoni dosegel 15,2 točke, 7,3 skoka in 2,3 podaje na tekmo, prejel 113 milijonov ameriških dolarjev.

Nekateri ameriški košarkarji so po povečanje tako imenovanega salary capa klubov v NBA s 70 na 94 milijonov dolarjev izsilili boljše pogodbe. Branilec Memphisa Mike Conley je denimo podpisal petletno pogodbo, ki mu bo prinesla 153 milijonov ameriških zelencev. Toronto je podaljšal pogodbo z DeMarjem DeRozanom za pet let in 139 milijonov dolarjev, Washington pa bo Bradleyju Bealu za pet let nakazal 130 milijonov dolarjev.

Na obzorju so še nekateri veliki prestopi, v ponedeljek bo ime svojega novega kluba razkril tudi Kevin Durant, v zadnjih letih eden najbolj vročih košarkarjev na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.