Miller lahko le sanja o OP ZDA

Foto: Žurnal24 Smučarski as Bode Miller bo OP ZDA lahko spremljal le s tribun. (Foto: yahoo.com
Bode Miller je začel z ameriškimi kvalifikacijami za posebno povabilo organizatorja za nastop v kvalifikacijah za grand slam v New Yorku. In smučar jih je tudi hitro končal. Prvi dvoboj je izgubil 6:4, 6:2.
Oglej si celoten članek
Bode Miller je na letošnjih zimskih olimpijskih igrah osvojil tri kolajne, skupno jih ima pet, v svetovnem pokalu je v celotni karieri 68-krat stal na stopničkah, od tega 32-krat zmagal. Je dvakratni lastnik kristalnega globusa najboljšega smučarja, in sicer v sezonah 2005 in 2008. V zadnjih dveh sezonah v svetovnem pokalu ne najde prave forme in je že razmišljal o koncu tekmovalne poti.

Američan Bode Miller je hitro končal načrte za nastop na teniškem odprtem prvenstvu ZDA. Na Havajih je izgubil prvi dvoboj nacionalnih kvalifikacij, skozi katere se je nameraval uvrstiti na turnir v Flushing Meadowsu. Millerju tenis ni tuj, treniral ga je že v mladosti in osvojil naslov prvaka zvezne države Maine. S tenisom se ukvarja njegova družina, družina njegove mame je ustanoviteljica teniške šole v Millerjevem rojstnem kraju v Eastonu v zvezni državi New Hampshire. A Miller je vseeno z visokih teniških oblakov padel že na samem začetku. Na dvoboju lokalnih kvalifikacij na pacifiškem otočju Havaji je bil od Millerja boljši Erik Nelson-Kortland, ki je izvrstnega smučarja ugnal že po dveh nizih s 6:4, 6:2. Dvaintridesetletni Miller je hitro našel izgovor za grenek poraz, in sicer v pomanjkanju pravih priprav na takšno obstreljevanje z žogicami, kot mu je bil priča. Poleg tega pa so ga zdelale za zimskega športnika previsoke temperature in premočan nasprotnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.