Miller že končal sezono

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Čeprav so v taboru ameriške reprezentance upali, da poškodba kolena ni tako huda, je Bode Miller kljub vsemu že končal letošnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Ameriški smučarski zvezdnik Bode Miller je predčasno končal sezono 2011/12. Kot so sporočili iz tabora ameriškega smučarja, je poškodba kolena vendarle hujša, tako da hitra vrnitev po artroskopiji že v tej sezoni ne bo možna. Miller je prejšnji teden v domovini prestal operacijski poseg, nato pa se je vrnil v Evropo.

Miller se je poškodoval na tekmah v Bolgariji 18. in 19. februarja. Pred nadaljevanjem sezone konec prejšnjega tedna v Crans Montani je odpotoval v ZDA, kjer so mu operirali levo koleno, nato pa se je vrnil v Švico. V Crans Montani ni nastopil, zdaj pa je konec upov tudi za preostale tekme sezone; Millerja tako ne bo tudi na slovenskih tekmah svetovnega pokala v Kranjski Gori 10. in 11. marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.