Mina Markovič sezono končala kot druga

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mina Markovič je na zadnji tekmi svetovnega pokala v kranju osvojila tretje mesto, skupna pa je ostala druga.
Oglej si celoten članek

S tekmo v Kranju se je zaključila letošnja sezona svetovnega pokala v plezanju. Mina Markovič, ki se je do zadnjega borila za skupno zmago, je tekmo zaključila na tretjem mestu, kar ni bilo dovolj za skupno zmago, ki je šla v roke Korejke Džain Kim. Ta je na tekmi sicer osvojila četrto mesto, zmaga je šla v roki Japonki Momoki Odi, druga pa je bila njena rojakinja Akija Noguči.

Druga slovenska predstavnica v finalu tekme v Kranju je bila Maja Vidmar, ki je tekmo končala kot osma. Čeprav Mini Markovič ni uspelo priti do skupne zmage pa je bila najboljša v seštevku kombinacije. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.