Minister za šport pokazal več, kot je nameraval, voditelj šokiran

Foto: Print Screen
Romunskemu ministru za šport se je med javljanjem v živo pripetila neprijetna nezgoda.
Oglej si celoten članek

Romuski minister za šport Ionut-Marian Stroe je nehote postal hit na družbenih omrežjih.

Med javljanjem v živo za eno izmed tamkajšnjih televizijskih postaj mu jo je zagodla tehnologija in razkrila, da je pogovor opravil kar v spodnjih hlačah. 

Gre za podrobnost, ki je 40-letni politik zagotovo ni imel namena razkriti, a mu je med pogovorom nepričakovano padla kamera in poskrbela za kader, ob katerem je televizijski voditelj ostal odprtih ust.

V studiu so bili nad prizorom pomankljivo oblečenega ministra vidno šokirani, vendar se Stroe ni pustil motiti in pogovor nadaljeval, kot da se ne bi nič zgodilo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.