Miočić zaspal po strašnem udarcu, orjak na prestolu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V noči na nedeljo se je v Las Vegasu odvil dvoboj za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji UFC.
Oglej si celoten članek

Nov prvak je postal kamerunski orjak Francis Ngannou, ki je na začetku druge runde z nekaj močnimi udarci zamajal Stipeta Miočića, nato pa ga z levico poslal na tla in dokončal delo.

Ngannou, ki se je borcu hrvaških korenin oddolžil za poraz pred tremi leti, je prevladoval tudi v prvi rundi, ko je uspešno ustavil poskus podiranja s strani aktualnega prvaka.

V manjšem oktagonu v dvorani Apex v Las Vegasu je Ngannou unovčil svojo moč in nadaljeval z imrepsivno serijo nokavtov.

Tragedija MMA borec želel umiriti pretep, zgodilo se je najhujše

Naslednji izziv 34-letnega Kamerunca še ni znan. Morda bo sledil še tretji obračun z Miočićem, morda pa se bo udaril z legendarnim prvakov lahke težke kategorije - Jonom Jonesom.

Ngannou je postal prvi afriški prvak težke kategorije UFC, najbolj prestižne vseh znamk v mešanih borilnih veščinah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.