Mirotić razjezil srbski narod

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski košarkarski reprezentant črnogorskega porekla Nikola Mirotić je poskrbel za incident, ki je razjezil srbske navijače.
Oglej si celoten članek

Po porazu Španije proti Italiji so mu navijači pred obrazom razgrnili zastavo, že tako živčni košarkar pa se je še bolj razjezil in zastavo dobesedno razparal.

"Žal mi je, opravičujem se zaradi svoje reakcije po tekmi. A moram reči, da nisem vedel, da je bila to zastava, še manj pa, da je bila srbska. Gledal sem v tla, kar naenkrat pa mi je nekaj padlo pred obraz. Nikoli ne bi užalil simbola kakšne države," se je prek Twitterja opravičil Mirotić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.