"Mislil sem, da bom pri 35 letih lovil ribe na Madeiri."

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo
Eden najboljših nogometašev vseh časov je včeraj dopolnil 35 let.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je upihnil 35. svečko. Čeprav ga že nekaj časa prištevamo med nogometene veterane, ima napadalec Juventusa še vedno nepopisno željo po osvajanju najprestžnejših lovorik. 

Ronaldo kljub zavidljivi nogometni starosti še vedno igra na vrhunskem nivoju, o čemer priča tudi serija zadetkov na zadnjih devetih zaporednih ligaških tekmah. V letošnji sezoni Serie A je zabil že 19 golov, šest manj od vodilnega strelca prvenstva Cira Immobileja (25).

Portugalec je petkratni zmagovalec lige prvakov in petkratni dobitnik priznanja za najboljšega nogometaša na svetu (zlata žoga). Tekom 18-letne profesionalne kariere je zrušil številne rekorde in v nogometu pustil pečat, o kakršnem si v otroštvu ni upal niti sanjati.

"Kot otrok sem mislim, da bom pri 35 letih lovil ribe na Madeiri. Niti sanjati si nisem upal, da bom imel takšno nogometno kariero in da bom igral za tako velike klube. Pot ni bila lahka, vendar se je izplačalo," je za portugalske medije povedal 35-letnik.

"Šesta liga prvakov? Zakaj pa ne? Kot član Juventusa imam zagotovo možnosti za zmago. Liga prvakov je tećžko tekmovanje in zmaga je odvisna od številnih dejavnikov, vendar verjamem, da jo lahko osvojimo, saj imamo zelo dobro ekipo," je dodal Ronaldo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.