''Mislil sem, da sem jih jaz zabil 25.000''

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Manchester Uniteda je prekinil strelski post in se dvakrat vpisal med strelce na ligaški tekmi s Swansea Cityjem.
Oglej si celoten članek

Manchester United se je po bolečem porazu s Chelseajem (4:0) in remiju z Burnleyjem (0:0) dokopal do zmage v angleški Premier League.

Rdeči vragi so na gostovanju premagal Swansea City (1:3) in ujeli priključek na prvenstveni lestvici, kjer imajo zdaj tri točke zaostanka za petouvrščenim Tottenhamom (21 točk). 
Najzaslužnejši za zmago na stadionu Liberty je bil strelec dveh golov Zlatan Ibrahimović, ki je s prvim poskrbel za 25.000 zadetek v zgodovini elitnega angleškega prvenstva.

Švedski napadalec, ki je v nadaljevanju dosegel še svoj 400. gol v klubski karieri, ni vedel, da se je spotoma zapisal v zgodovino angleškega nogometa.

''Ne, nisem vedel,'' je na vprašanje, ali se zaveda, da je dosegel 25.000. gol v 24-letni zgodovini Premier League, odvrnil Ibrahimović, še prej pa je postregel s šalo, kakršno premore le on. ''Mislil sem, da sem samo jaz dosegel 25.000 golov.''

Šved bo zaradi petega rumenega kartona moral izpustiti naslednjo ligaško tekmo z Arsenalom. ''Mislil sem, da se v Angliji igra grobo. Jaz igram grobo in dobim rumeni karton. Zakaj? Ne vem. Morda sem bil preutrujen, da bi slišal sodnika, zakaj ga je pokazal,'' je povedal 35-letnik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.