Mlada reprezentanca v boj za EP

Foto: SPS
Foto: SPS
Selektor mlade slovenske reprezentance Tomaž Kavčič je pred začetkom kvalifikacij za EP ne more računati na po enega branilca in vezista.
Oglej si celoten članek

Mlada slovenska reprezentanca do 21 let bo v sredo na domačem terenu v Velenju začela kvalifikacije za nastop na evropskem prvenstvu. Podobno kot selektor članske izbrane vrste Srečko Katanec pred prijateljsko tekmo s Finsko ima tudi Tomaž Kavčič, strateg ekipe U21, precej težav zaradi poškodb v svoji zasedbi.

Mlada slovenska reprezentanca se na velenjski nastop, tekma bo v sredo ob 20. uri na stadionu Ob jezeru v Velenju, pripravlja v Mariboru. Poškodbe nekaterih igralcev so selektorja Kavčiča prisilile, da je nekoliko spremenil izbor igralcev.

Brez dveh, tretji vprašljiv

Priprave so Slovenci začeli v nedeljo, na njih pa ni branilca Cesene Luke Krajnca in vezista Celja Blaža Vrhovca. Kavčič je zato s seznama igralcev na čakanju v Maribor vpoklical Tineta Kavčiča iz Gorice in Nejca Praprotnika iz italijanske Atalante. Zaradi poškodbe je vprašljiv tudi nastop Žana Benedičiča; vezist Milana bo lahko nastopil le, če mu bo zeleno luč prižgal reprezentančni zdravnik.

Mlada slovenska reprezentanca z velenjsko tekmo začenja nastope v kvalifikacijah za EP 2015. V skupini 2 so poleg teh ekip še Rusija, Danska in Bolgarija, Slovence pa po avgustovskem uvodu letos čaka še šest tekem; doma bodo izbranci Kavčiča igrali še 10. septembra z Dansko, 15. oktobra z Bolgarijo in 15. novembra z Rusijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.