Mlada tekačica, ki jo primerjajo z Boltom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Američanka Candace Hill je pri šestnajstih letih postavila nov mladinski rekord na sto metrov s 10.98. Le devet tekačic je letos odteklo to razdaljo hitreje od Hillove.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dni je „čudežno“ dekle teka, 16-letna Američanka Candace Hill, postavila nov mladinski rekord na sto metrov. S 10.98 je bila letos deseta najhitrejša športnica na svetu. Olimpijska zmagovalka iz Londona Shelly-Ann Fraser-Pryce je letos tekla le 17 stotink hitreje.

"Čutila sem, da bo dobra tekma. Brez besed sem in trenutno sem v stanju šoka,“ je povedala presrečna Hillova po tekmi. Njen največji vzornik je Usain Bolt, s katerim jo že mnogi primerjajo.

Njen veliki cilj so sedaj olimpijske igre v Riu leta 2016. S takim časom bi lahko na olimpijskih igrah dosegla finale, leta 2012 bi v Londonu celo zasedla 7. mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.