Mlade skakalke do brona

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Mlade slovenske skakalke v postavi Urša Bogataj, Ema Klinec, Špela Rogelj in Katja Požun so z bronasto kolajno na ekipni tekmi še dopolnile zbirko slovenskih kolajn na mladinskem svetovnem prvenstvu v turškem Erzurumu. Naslov na Japonsko, srebro v Nemčijo.
Oglej si celoten članek

Slovenske skakalke Urša Bogataj, Ema Klinec, Špela Rogelj in Katja Požun so na mladinskem svetovnem prvenstvu v turškem Erzurumu osvojile bronasto kolajno na ekipni tekmi. Prepričljivo so zmagale Japonke, pred Nemkami in Slovenkami.

Mladinsko svetovno prvenstvo, ekipna tekma skakalk:

1. Japonska 968 točk
2. Nemčija 848,5
3. Slovenija 823,5

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.