Mladi Cristiano zadel v slogu slavnega očeta

Portugalski zvezdnik svoje znanje več kot očitno prenaša na svojega sina.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo Junior stopa po stopinjah svojega očeta. Mali nogometaš bo čez slaba dva meseca dopolnil šele sedem let, a že sedaj se lahko pohvali z občudovanja vrednimi vrlinami.

Na eni od tekem svoje ekipe je Cristiano Jr. izvedel prosti strel in v slogu svojega slovitega očeta zatresel mrežo. Priprava na strel in sam udarec sta imela prepoznavne značilosti, kot lahko vidite sami.

Na tekmi je bil tudi sloviti oče, ki je gol sina ujel z objektivom. Ob objavi na Instagramu je zvezdnik zapisal: "Tako ponosem sem na mojega malega moža. Kakšen gol! Jaaaaa!"

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.