Mladi plavalec z balkona omahnil v smrt

Foto: EPA
Foto: EPA
Šele 15-letni ruski plavalec Maksim Maurer je na pripravah v bolgarski Varni padel s petega nadstropja hotela in pri tem utrpel več zlomov.
Oglej si celoten članek

Navkljub poskusom, da bi mu rešili življenje, pa umrl v bolnišnici, so danes obvestila lokalna policijska postaja.

Tiskovni predstavnik policijske postaje v Varni je dejal, da je bil nesrečni ruski plavalec v vinjenem stanju, ko je padel z balkona v hotelu. Njegovo smrt je potrdil tudi ruski generalni konzulat v Varni.

To je bila v tem tednu že druga smrt ruskega športnika na pripravah v Bolgariji. V ponedeljek je na treningu s kazansko ekipo Sinteza umrl vaterpolist Vladislav Timakov, ki je igral za rusko reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Kazanu. Timakovu je na treningu v vodi nenadoma postalo slabo, in čeprav so mu na pomoč takoj priskočili klubski zdravniki, je umrl med prevozom v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.