Mladi prvenstvo začeli s porazom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Reprezentanti izbrane vrste mlajših članov so na prvi tekmi evropskega prvenstva divizije A v Bilbau s 77:80 izgubili proti Črni gori. Pokopal jih je predvsem Bojan Dubljević, ki je zbral 30 točk in 12 skokov.
Oglej si celoten članek

"Odigrali smo dva različna polčasa, po dobrem prvem so bili Črnogorci v drugem preveč čvrsti in so imeli preveč skokov v napadu, kar je tudi botrovalo porazu. Poleg tega smo tudi v trenutkih, ko smo tekmece držali na varni razdalji, zgrešili preveč odprtih in prostih metov, kar bomo pred drugo tekmo popravili. Časa za globljo analizo ni veliko, saj nas že v petek ob 14. uri čaka tekma z Rusijo. Kljub porazu moram povedati, da so fantje dali svoj maksimum in da so odigrali borbeno, kar se da, in želim, da je tako tudi na preostalih tekmah," je po tekmi povedal glavni trener Rade Mijanović.

Prvi del, prvo kolo:
Črna Gora : Slovenija 80:77 (17:21, 14:28, 25:15, 24:13)
Dubljević 30, Ivanović 15, Đukanović 12; Omić 28, Murić 16, Špan 11

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.