Mladi reprezentant v zmajevem gnezdu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
"Prišel sem v dobro organiziran klub, ki se želi v doglednem času vrniti na mesto, ki mu glede na bogato tradicijo in ugled pripada," je povedal novinec pri Olimpiji Aljaž Krefl
Oglej si celoten članek

Levi bočni branilec Aljaž Krefl je novi član ljubljanske Olimpije, z zmaji pa je podpisal štiriletno pogodbo. Mladi reprezentant, ki je v zadnjih treh sezonah nosil dres velenjskega Rudarja, je po podpisu pogodbe povedal: "Ko mi je zastopnik omenil možnost prestopa v tako velik klub kot je Olimpija, nisem razmišljal niti sekunde. V zelo kratkem času smo se uspeli dogovorili za štiriletno sodelovanje, kar me še posebej veseli."

"Prišel sem v dobro organiziran klub, ki se želi v doglednem času vrniti na mesto, ki mu glede na bogato tradicijo in ugled tudi pripada. Želim se dokazati vsem, ki so pokazali zaupanje vame. Predvsem pa trenerju, vodstvu kluba in navijačem. Naposled pa si želim izboriti mesto v prvi enajsterici in napredovati korak za korakom," je dodal 21-letnik.

Generalni direktor zeleno-belih Ranko Stojić napoveduje nove poteze: "Želimo pripeljati še kakšnega nadarjenega domačega nogometaša, saj je ravno to največji kapital za naš klub. Aljaž Krefl je ob Šporarju, Zajcu, Bajriću in Kapunu že peti mladi slovenski reprezentant v našem moštvu. Veliko pozornosti pa bomo v prihodnje posvetili tudi najbolj nadarjenim fantom iz lastne nogometne šole. Zelo sem zadovoljen, da se nam je pridružil nadarjeni Krefl."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.