Mladi Slovenci brez odhoda v Turčijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pri Fibi so za nedoločen čas prestavili evropsko prvenstvo za košarkarje do 18 let.
Oglej si celoten članek

Zaradi izrednih razmer, ki te dni vladajo v Turčiji, se je izvršni odbor FIBA Europe odločil, da prestavi letošnje evropsko prvenstvo divizije A za fante do 18 let. To bi se sicer moralo začeti prihodnjo soboto v Samsunu.

Kot je v pismu predsednikom in generalnim sekretarjem vseh 16 udeleženk tega prvenstva zapisal izvršni direktor FIBA Europe Kamil Novak, so se v Münchnu za ta korak odločili tudi zavoljo pisem košarkarskih federacij, med njimi tudi Košarkarske zveze Slovenije, ki so izrazile dvom v varno izvedbo omenjenega tekmovanja.

V pismu je Novak zapisal še, da FIBA Europe že preučuje možnosti, da bi se evropsko prvenstvo divizije A za fante U18 odigralo konec koledarskega leta 2016, ali v začetku leta 2017.

V Turčiji bi morala nastopiti tudi slovenska reprezentanca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.