Mladi Slovenci proti sosedom pokazali neverjetno nepopustljivost

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Po gostovanju v Italiji se je mlada izbrana vrsta Slovenije podala na Madžarsko.
Oglej si celoten članek

Nogometna reprezentanca Slovenije do 21 let se je v Sombotelu na prijateljski tekmi razšla z Madžarsko z neodločenim izidom (3:3). Slovenci so v drugem polčasu zmogli preobrat, saj so vse do 69. minute zaostajali že z 0:3.

Prijateljska tekma Mladi Slovenci s tesnim izidom klonili v Italiji

V madžarski reprezentanci je blestel igralec MTK Budimpešte Bence Bíró, ki je v 12. minuti zadel z bele točke, nato pa še v 34. in 55. A "hat-trick" ni bil dovolj za zmago naših sosedov.

Madžarsko mrežo je v 69. minuti z enajstmetrovke načel 17-letni mladinec Maribora Nejc Medved. V desetih minutah je Slovenija poravnala. V 76. minuti je znižal igralec Mure Tomi Horvat, v 79. pa je poravnal 18-letni nogometaš ljubljanskega Brava Matevž Matko. V končnici Slovenci do popolnega preobrata niso prišli tudi zaradi izključitve Medveda (85.).

Liga narodov Slovenija prvič prišla do zmage

Prijateljska tekma:

Madžarska - Slovenija 3:3 (2:0)
Bíró 12./11m, 34., 55.; Medved 69./11m, Horvat 76., 79. Matko 79.
RK: Medved (SLO) 85. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.