Mladi Slovenci v galopu proti kolajni

Slovenska košarkarska reprezentanca do 20 let je brez madeža končala prvi in drugi del evropskega prvenstva v Domžalah. V stožiškem četrtfinalu četo Zmaga Sagadina v petek ob 20.45 čaka Francija. V spodnjem videu nekaj najlepših akcij fantinov in povabilo na tekmo.
Oglej si celoten članek

Šest tekem – šest izjemnih zmag. "Padle" so Italija, Švedska, Litva, Latvija, Turčija in Španija! Slovencem to ne bi uspelo brez bučne podpore s tribun, ki si je fantini neizmerno želijo in jo potrebujejo tudi v petek, v dvorani Stožice, kjer jim bodo ob 20.45 nasproti stali Francozi.

Foto: Anže Petkovšek sagadin košarkarska reprezentanca u20 u-20 slovenija turčija "Francozi so dobra ekipa, ki je že nekaj let v vrhu evropske košarke. Na dosedanjih tekmah so pokazali svojo moč, vendar so premagljivi. Izgubili so že dve tekmi. Ključ do naše zmage bo predvsem briljantna obramba in nevtralizacija francoskega skoka v napadu, pri katerem so najboljši na tem prvenstvu. Poskušali bomo kontrolirati rezultat skozi celo tekmo. Dali bomo vse od sebe, da preskočimo tudi to oviro in zmagamo," je dejal selektor Zmago Sagadin. "Francija je telesno zelo dobro pripravljena in zato zelo nevarna ekipa. Sposobni so skočiti za veliko žogami, igrajo tudi dobro obrambo. Upam, da bo v dvorani Stožice podobno vzdušje kot v Domžalah in da bodo gledalci napolnili dvorano do zadnjega kotička. Fantje se bomo potrudili, da jim to vrnemo z zmago," pa razmišlja prvi graditelj igre Luka Rupnik.

Košarkarska zveza Slovenije na tekme v Stožicah posebej vabi tudi ženske in osnovnošolce, saj bodo ti imeli na vseh tekmah finalnega dela v Stožicah prost vstop. Vsi tisti, ki boste kupili vstopnico za četrtfinale EP do 20 let (le na Eventimovih lastnih prodajnih mestih), boste kot darilo prejeli še vstopnico za tekmo Slovenija : Bosna in Hercegovina na Pokalu Adecco 2012 (petek, 3. avgust, ob 20.45 – vstopnica velja tudi za tekmo Srbija : Hrvaška).

Vstopnice so še vedno na voljo le po pet evrov, nakup pa je možen preko Eventima (www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih), na vseh bencinskih servisih Petrol, trafikah 3dva, prodajalnah Big Bang, poslovalnicah Pošte Slovenije in pred dvorano Stožice.

 

 

Spored košarka - poglejte na spored in si oglejte najnovejše rezultate v košarki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.