Mladi Slovenec vstopil v igro in zabil prvič v dresu velikana

Foto: Profimedia Jaka Bijol
Dvajsetletni Korošec je meril v polno.
Oglej si celoten članek

Jaka Bijol, ki je dvajseti rojstni dan dopolnil na začetku februarja, je v zadnjem kolu ruskega prvenstva zabil svoj prvi zadetek v dresu velikega moskovskega kluba. CSKA je sicer gostil Rubin iz Kazana in zmagal s 3:0. Nogometaš iz Vuzenice je v igro sicer vstopil šele v 90. minuti, v sodnikovem dodatku pa je po dvojni podaji s soigralcem odlično nameril in okroglo usnje tik ob vratnici poslal v mrežo.

Bijol, ki je v tej sezoni v ligi prvakov zaigral tudi proti madridskemu Realu in Romi, se je v lanskem poletnem prestopnem roku iz velenjskega Rudarja preselil v Moskvo. V ruskem prvenstvu je doslej nastopil na 15 tekmah.

Po oceni priznane spletne strani Transfermarkt je od julijskega prestopa do zdaj vrednost mladega Slovenca, ki je že zaigral tudi za člansko reprezentanco, debitiral je oktobra, s pol milijona evrov narastla na 1,8 milijona. 

Bijolov zadetek si lahko v videu ogledate od 4:09 dalje.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.