Mladi Stevens za krmilom Boston Celtics

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brad Stevens je na klopi Keltov iz Bostona nasledil Doca Riversa.
Oglej si celoten članek

Košarkarsko moštvo Boston Celtics, s 17 naslovi prvakov najtrofejnejše moštvo v severnoameriški Ligi NBA, bo v novi sezoni vodil Brad Stevens, ki bo na trenerskem mestu nasledil Doca Riversa. Zadnji bo po devetih sezonah v Bostonu trenersko kariero nadaljeval pri moštvu Los Angeles Clippers.

Mlad trener, izkušena ekipa

V Bostonu so se odločili za mladost. 36-letni trener še nima izkušenj z Ligo NBA, pred prihodom v Boston je bil v zadnjih šestih sezonah glavni trener študentskega košarkarskega moštva Univerze Butler

V nasprotju z mladim trenerjem pa je ekipa Keltov že precej v letih. Predvsem prva nosilca igre Paul Pierce in Kevin Garnett sta že dolgoletna veterana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:48 4. Julij 2013.

    Garnett in Pierce nista več v klubu, ker sta bila trejdana v Netse! Ccccccccccc

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.