Mladi Tavares podpisal svojo prvo pogodbo

Foto: Twitter/NK Maribor
Foto: Twitter/NK Maribor
Mariborčani podaljšali z dvema nadarjenima nogometašema, prva pogodba tudi za Marcosa Tavaresa.
Oglej si celoten članek

Iz nogometnega kluba Maribor so sporočili, da so opravili prve kadrovske poteze v novem letu 2023. Podaljšali so sodelovanje z Mennom Bergsnom in Tinetom Čukom, prvo pogodbo z Mariborom pa je podpisal 18-letni Marcos Tavares.

Slednji je tako po večletnem igranju v nogometni šoli ter občasni priključitvi k članskemu moštvu zdaj sklenil prvo pogodbo, so sporočili vijoličasti.

Vratar Bergsen, ki je imel sedanjo pogodbo do konca sezone, bo po novem v klubu ostal do poletja 2025, Čuk pa do januarja 2026.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:26 3. Januar 2023.

    Še en, ki bi želel preživeti z igranjem nogometa. Zakaj ga ne igra večina, če je to nekaterim smisel življenja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.