Mlakar bo kariero nadaljeval na Otoku

Foto: True value paint Jan Mlakar
Dvajsetletni slovenski napadalec bo branil barve angleškega drugoligaša.
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski nogometni napadalec Jan Mlakar, ki je pozimi prestopil k angleškemu prvoligašu Brightonu, a zadnjo polovico sezone kot posojen nogometaš igral za Maribor, bo tudi v sezoni 2019/20 posojen v novo sredino.

Kot poročajo otoški mediji, bo 20-letnik igral za drugoligaša Queens Park Rangers.

Mlakar, ki se je kalil tudi v Fiorentinini šoli, je le eden od štirih Brightonovih nogometašev, ki bodo posojeni v drugo ligo. "Jan je eden številnih nadarjenih, mladih igralcev, ki jih imamo v klubu. Ta poteza je odličen korak v njegovem razvoju. Lahko se bo prvič soočil z angleškim nogometom in to v močni drugi ligi. Skupaj s sodelavci bomo pozorno spremljali njegov razvoj in mu želim vse najboljše," je dejal tehnični direktor Brightona Dan Ashworth.

Londonski QPR je bil v prejšnji sezoni 19. v ligi, ki ima 24 članov. Trener je Mark Warburton, pred tem trener Brentforda, Glasgow Rangers in Nottingham Forest.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.