Mlakar pričakoval, da bo huje

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenski rokometni reprezentant in član državnih prvakov iz Celja Žiga Mlakar je uspešno prestal operacijo meniskusa, rehabilitacija bo trajala dva do tri mesece.
Oglej si celoten članek

Mlakar bo najprej tri tedne preživel na berglah in fizioterapiji v Splošni bolnišnici Celje, nato bo lahko začel delati v fitnesu in kolesariti.

Čez pet do šest tednov bo lahko začel s tekom in postopoma tudi s poskoki, treningom članske ekipe Celje Pivovarna Laško se bo pridružil konec meseca avgusta. Čez približno dva do tri mesece pa bo pomagal tudi ekipi na uradnih tekmah, ki jo že 27. avgusta čaka superpokal v Portorožu proti Kopru 2013, prva domača tekma pa bo 3. septembra v ligi Seha proti madžarskemu Telekom Veszpremu, so sporočili iz celjskega kluba.

"Počutim se dobro, čutim rahlo bolečino, vendar sem pričakoval, da bo huje," so bile prve misli slovenskega reprezentanta, ki je zaradi poškodbe zapustil priprave na olimpijske igre v Riu.

 "Žal mi je, da ne bom potoval v Brazilijo, saj si vsak športnik želi sodelovati na tako velikem tekmovanju. Po eni strani pa nimam česa objokovati, saj sem bil naknadno vpoklican na priprave in se je tako tudi meni ponudila priložnost za dokazovanje, ki pa jo je skazila poškodba."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.