Poskušal vstopiti z nožem, vnel se je pretep s smrtnim izidom

Foto: Print Screen
MMA borec je umrl za posledicami brutalnega pretepa pred nočnim klubom.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletni Žamšid Kenžajev, uzbekistanski MMA borec, je umrl v bolnišnici za posledicami pretepa pred nočnim klubom Aurum 898 v Taškentu, glavnem mestu Uzbekistana.

Kenžajev je v klub prispel oborožen z nožem, ki ga je nosil za pasom. Varnostniki so ga odslovili, a se je borec že po nekaj sekundah vrnil in vnel se je grozovit pretep.

Med fizičnim obračunom, v katerega je bilo vpletenih več ljudi, je bil Kenžajev zaboden, domnevno z lastnim nožem. Osumljenca za povzročitev smrtne poškodbe so že pridržali.

MMA borec je kasneje umrl v bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.