Mnogo prezgodaj je odšel nekdanji svetovni prvak

Foto: X
Foto: X
Športni svet je pretresla tragična novica o nenadni smrti nekdanjega vrhunskega atleta.
Oglej si celoten članek

Nekdanji svetovni prvak v skoku s palico, Kanadčan Shawn Barber, je umrl pri vsega 29 letih. Kot je sporočil njegov zastopnik, je Barber umrl na svojem domu v Teksasu, vzroka smrti pa ni razkril, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Barber je na svetovnem prvenstvu slavil leta 2015 v Pekingu, kjer je preskočil 590 centimetrov. Istega leta je bil tudi vseameriški prvak.

Paul Doyle, Barberjev zastopnik, je na Instagramu zapisal: "Prijatelj, ki ne bo nikoli pozabljen. Kanadski olimpijski skakalec Shawn barber je umrl." Dodal je, da je Barber, tudi finalist olimpijskih iger 2016, kanadski dvoranski rekorder s 600 centimetri, na prostem njegova najboljša znamka znaša 593 centimetrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:59 19. Januar 2024.

    Bo beovicka povedala, da gre za iglico. Za to zgodbo sta potrebna dva: bela halja, ki te je silila in …

  • 08:56 19. Januar 2024.

    Bourla jim bo poslal sožalje, verjetno bi tudi Fauchi, pa je raje postal dementen.

  • 08:33 19. Januar 2024.

    pomojem ga je babla daula

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.