Množičen pretep huliganov v centru Kijeva

V torek zvečer ni bilo vroče le na zelenici kijevskega stadiona, ampak tudi v okolici.
Oglej si celoten članek

V navijaških izgredih ob robu sinočnje nogometne tekme Lige prvakov med kijevskim Dinamom in carigrajskim Beşiktaşem je bilo poškodovanih najmanj deset ljudi. Pri neredih, steplo se je nekaj sto razgretih navijačev, je posredovalo skoraj 2000 varnostnikov in policistov.

Tekmo so nekoliko presenetljivo s kar 6:0 dobili Kijevčani, medtem ko je ekipa iz Carigrada na igrišču zaradi dveh rdečih kartonov ostala zgolj z devetimi možmi. 

Beşiktaş je ob porazu ostal brez uvrstitve v osmino finala Lige prvakov, a bo pot nadaljeval v Ligi Evropa. Dinamo je svoja evropska tekmovanja sinoči končal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.