Modri obupali nad Oblakom, alternativa že na poti v London

Foto: Epa Kepo Arrizabalaga
23-letni Španec je postal najdražji vratar v zgodovini.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni prvoligaš Athletic Bilbao je potrdil, da je Chelsea poravnal odškodninsk klavzlo v višini 80 milijono evrov za vratarja Kepo Arrizabalago. Arrizabalaga naj bi se v kratkem pridružil londonskemu klubu, njegov prestop pa bo pomenil, da je postal najdražji vratar v zgodovini.

V londonskem klubu, ki se je zanimal tudi za Slovenca Jana Oblaka, naj bi 23-letni Bask zamenjal Thibauta Courtoisa, belgijski reprezentant je blizu prestopa v Real Madrid.

"Želeli smo si ga zadržati, a nismo mogli storiti ničesar. Njegova želja po odhodu je bila prevelika," so sporočili iz baskovskega kluba, v katerem je bil Arrizabalaga od leta 2004.

Do zdaj je bil rekorder po višini plačane odškodnine Brazilec Alisson Becker, ki je pred tremi tedni dres Rome zamenjal z Liverpoolovim za 75 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.