Modrić 'bentil' na Ronalda, ta na Ramosa

Foto: EPA
Foto: EPA
Med tekmo 11. kroga španske La Lige, na kateri je Real Madrid moral priznati premoč Sevilli, je bilo moč čutiti nekaj napetosti med nogometaši kraljevega kluba.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je pretekli konec tedna zabeležil prvi ligaški poraz v letošnji sezoni in si pridelal tri točke zaostanka za aktualnim prvakom Barcelono.

Tekma v Sevilli se je končala z zmago domače ekipe, poškodbo Sergia Ramosa in nezadovoljstvom Cristiana Ronalda, na katerega se je zaradi sebične igre jezil Luka Modrić

Pisala se je 68. minuta, ko je po izgubljeni žogi domače ekipe v protinapad krenil Ronaldo in se, namesto da bi podal neoviranemu Luki Modriću, odločil za strel. Reakcija zgovorno priča o tem, kaj si o vsem skupaj misli hrvaški reprezentant. 

Po tekmi se je jezil tudi Ronaldo, in sicer na poškodovanega Ramosa. Kaj je zmotilo najboljšega nogometaša preteklega leta, ni znano.

Ronaldo se v teh dneh posveča promociji svojega novega dokumentarnega filma. Odlomki in citati, ki se dotikajo zasebnega ali profesionalnega življenja portugalskega superzvezdnika, so v teh dneh preplavili svetovni splet.

Premiere omenjenega filma sta se udeležila tudi Sir Alex Ferguson in José Mourinho, tudi tokrat pa ni šlo - kot je to že v navadi - brez provokatorjev, ki so na nogometašu Real Madrida vzklikali: ''Messi, Messi, Messi.'' Ronaldo se za provokacije ni zmenil, saj je imel preveč dela z ustvarjanjem 'selfiejev'.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.