Modrić bi odšel v Chelsea, a ni naprodaj

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tottenham ne bo prodal hrvaškega nogometaša Luke Modrića za nobeno ceno. Ne Chelseaju ne komu drugemu, je preko uradne spletne strani kluba sporočil predsednik londonskega premierligaša Daniel Levy.
Oglej si celoten članek

Modrić je sicer sam izrazil željo po prestopu k modrim. "Rad bi šel v Chelsea. Veliko dobrih nogometašev bi rado šla tja in igralo za Chelsea, saj je to eden izmed najboljših klubov na svetu. Rad bi igral tam, toda počakajmo in videli bomo, kaj se bo zgodilo."
Čeprav si Modrić močno želi prestopa k mestnemu sosedu, pa odhoda iz Tottenhama ne bi rad izsilil za vsako ceno. "Ne želim se prepirati in prerekati s Tottenhamom. Rad bi odšel na prijateljski način, saj sem tu preživel tri prečudovita leta, poleg tega pa so tudi navijači tukaj odlični." Glavni razlog za odhod k Chelseaju pa Modrić vidi v tem, da bodo mestni rivali v prihodnji sezoni igrali v Ligi prvakov, Spursi pač ne.

Kot poroča Guardian, naj bi vodilni možje Tottenhama že zavrnili 22 milijonov funtov vredno ponudbo modrih. Spursi so Chelseaju dali jasno vedeti, da Luka ni naprodaj. "Za razjasnitev vseh dvomov naj povem, da v povezavi z Luko ne bomo vstopili v pogajanja z nobenim klubom. Ta zadeva je za nas zaključena," je še dodal Levy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.