Modrić le še ta teden

Foto: Žurnal24 Luka Modrić kot kaže dokončno zapušča Dinamo.
Trener Dinama Branko Ivanković je v pogovoru za nemške medije razkril, da bo Luka Modrić le še en teden igralec hrvaških prvakov. Njegov odhod je zaradi bogatih ponudb velikih evropskih klubov neizbežen.
Oglej si celoten članek

Zagrebški Dinamo je s porazom proti nemškemu HSV realno izgubil vse možnosti za preboj v sklepne boje pokala UEFA. S tem so zgolj teoretične ostale tudi možnosti za obstanek kapetana Luke Modrića na stadionu Maksimir. Čeprav se mediji s prihodnostjo najbolj nadarjenega hrvaškega nogometaša ukvarjajo že lep čas, pa je zdaj odhod zadrskega dragulja v pogovoru za nemške medije potrdil tudi trener modrih Branko Ivanković. "Chelsea in Arsenal se resno zanimata zanj. V Dinamu bo ostal le še kak teden, najverjetneje se seli v Anglijo," je pred tekmo s HSV povedal Ivanković, ki je imel tudi sam v zadnjih dneh nekaj ponudb, predvsem iz Azije. V preteklosti je že delal v Iranu.

Proti HSV je odigral eno od zadnjih tekem v modrem dresu. © AFP

 
Modrić po srečanju, ki so ga hrvaški mediji ocenili kot Dinamovo slovo od Evrope in Modrića, ni bil preveč razpoložen za pogovore o svoji prihodnosti. "Joj, ne sprašujte me tega," je prekinil novinarje sredi vprašanja in verjetno zadnjič kot igralec Dinama pred maksimirsko slačilnico odmahnil z roko.

Za Modrića je poleti vrtoglave vsote ponujal ukrajinski Šahtjor , v zadnjem obdobju pa naj bi se za njegove storitve ogrel trener bogatega Manchester Cityja Sven Goran Eriksson , ki je poleti iz Dinama v Anglijo že pripeljal branilca Vedrana Čorluko .

Poleti je hrvaške prvake zapustil tudi Eduardo Da Silva , ki pa je v Arsenalu za zdaj v obrobni vlogi. Ob podpisu za enega od večjih klubov bi obdobje adaptacije najverjetneje čakalo tudi Modrića, kar pol leta pred evropskim prvenstvom zagotovo ne bi razveselilo selektorja Slavena Bilića , saj bi Luka s tem izgubil kontinuiteto igranja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.