Modrić manjkal na treningu Tottenhama

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prihodnost Luke Modrića v dresu Tottenhama je z vsakim dnem bolj negotova. Hrvat si želi čim hitreje zaključiti podrobnosti prestopa v Madrid, zato se ne udeležuje uradnih treningov ekipe, obenem pa se želi izogniti pripravam pred sezono, ki bodo potekale onkraj Atlantika.
Oglej si celoten članek

Dejstvo, da Modrić prihodnje leto ne bo igral za Tottenham, je jasno že nekaj časa, nenazadanje je to potrdil tudi Andre Villas-Boas, ki se je z odhodom Modrića že sprijaznil.

Hrvaški reprezentant se je v četrtek pojavil na treningu ekipe, vendar se ni pridružil svojim soigralcem na zelenici. Že naslednji dan pa ga na treningu ni bilo moč opaziti, s čimer je poslal jasno sporočilo predstavnikom Tottenhama, da ga veliko bolj kot trening zanima prestop v vrste madridskega Reala. Modrić naj bi Villas-Boasu zatrdil, da si želi odhoda in dodal, da se o tem ni pripravljen pogajati. Zanj se že nekaj časa najbolj aktivno zanimajo v Realu, vendar se kluba nikakor ne moreta dogovoriti o odškodnini. V Tottenhamu se zavedajo, da Modrića ne morejo obdržati, a vseeno želijo zanj iztržiti kar se da veliko. V tem trenutku nič ne kaže, da bi bili pripravljeni popustiti, saj še vedno zahtevajo 45 milijonov evrov odškodnine. Pri svojem vztrajajo tudi v Realu, kjer so pripravljeni ponuditi 35 milijonov evrov..

Kakorkoli že, Luka Modrić si želi dogovor čim prej skleniti, saj bo v nasprotnem primeru s Tottenhamom primoran potovati v ZDA, kjer bodo potekale priprave pred sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.