Modrić med elito

Foto: Žurnal24 Luka Modrić, kapetan NK Dinamo Zagreb.
Hrvaški nogometni reprezentant in igralec zagrebškega Dinama Luka Modrić bo kandidiral za "naj" nogometaša sveta.
Oglej si celoten članek

Tako so sporočili z mendnarodne nogometne zveze FIFA, ki je mladca uvrstila na seznam 42 kandidatov za najboljšega nogometaša na svetu v sezoni 2007. "Seveda sem vesel, to je zame veliko priznanje,“ je Fifin izbor skromno pokomentiral Modrić, ki se je slovenski športni javnosti predstavil avgusta v Domžalah v drugem kolu kvalifikacij za Ligo prvakov, ko so Domžalčani gostili Dinamo.

Po dodatnem glasovanju izbranih ljudi in kapetanov reprezentanc bo Fifa seznam skrčila na 35 imen. Izmed teh bo kasneje imenovan najboljši nogometaš 2007.

Nekaj Modrićevih golov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.