Modrić: To je največja neumnost v zgodovini

Foto: Epa luka modrić
Hrvaški reprezentant le spregovoril o
Oglej si celoten članek

V poletnem prestopnem roku so se kar nekaj časa pojavljale govorice, da bo kapetan hrvaške izbrane vrste Luka Modrić iz madridskega Reala prestopil k milanskemu Interju. To se ni zgodilo, prestopni rok v Italiji se je že končal.

Modrić je zdaj spregovoril o dogajanju in odločno zanikal navedbe nekaterih italijanskih medijev, ki so zatrdili, da je hrvaški zvezdnik sam kontaktiral črno-modre in jim ponudil svoje usluge.

Real je sicer zagrozil Interju, da ga bo tožil, ker je v kontakt z igralcem stopil brez vedenja madridskega kluba, nato pa se je v priznanem italijanskem športnem časniku La Gazzetta dello Sport pojavil tekst, da je Modrić sam vzpostavil prvi stik, ker naj bi si zaželel zaigrati s kolegi iz reprezentance. Za milanski klub nastopajo Ivan Perišić, Marcelo Brozović in Šime Vrsaljko.

''To je največja neumnost v zgodovini," je zdaj na zapise italijanskih medijev dejal Modrić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:50 21. Avgust 2018.

    nimate kaj bolj pametnega za pisat?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.