Modrić ves iz sebe po izbruhu Sergia Ramosa

Foto: EPA sergio ramos
Sergio Ramos je na obračunu z Deportivom znorel nad Lukom Modrićem. Razlog? Športna poteza hrvaškega reprezentanta.
Oglej si celoten članek

Aktualni španski prvak Real Madrid je v prvem krogu La Lige na gostovanju premagal Deportivo (3:0) in se veselil prvega paketa točk v novi sezoni.

Foto: YouTube modrić, ramos Rutinsko zmago je popestril Sergio Ramos, ki je zaradi drugega rumenega kartona v 92. minuti moral zapustiti igrišče. Vročekrvni branilec se je med tekmo znesel tudi nad klubskim kolegom Lukom Modrićem, ker je ta upošteval željo Zinedina Zidana in žogo poslal izven igrišča.

Začelo se je s padcem Danija Carvajala, ki pa so ga domači nogometaši preprosto prezrli. "Carvajal je skoraj minuto ležal na tleh, oni pa niso ustavili igre. Povedali smo jim, da bomo naredili isto," je po tekmi pojasnjeval Ramos.

Ko je na tleh obležal Zakaria Bakkali, se je Madridčanom ponudila priložnost za uresničitev grožnje. Zidane je zaklical "Sergio", a ga je ta ignoriral in nadaljeval z igro. Žogo je nato sprejel nič hudega sluteči Modrić in ravno v trenutku, ko je Ramos pritekel v kazenski prostor, športno ustavil igro.

Ramosu so ob tem povsem popustili živci, stekel je proti Modriću in besno gestikuliral, nato še odrinil nogometaša Deportiva. A to še ni bilo vse, Ramos je še naprej vpil na hrvaškega reprezentena, ki je zmedeno in prestrašeno pogledoval okoli sebe. 

Za piko na i si je branilec Reala v izdihljajih obračuna prislužil še rdeči karton, zaradi česar bo moral počivati eno tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.