Modrić zanikal vezi z umorjeno žensko

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaški nogometni reprezentant Luka Modrić je sporočil, da ni v sorodstvenem razmerju s Suzano Modrić, ki so jo v sredo našli mrtvo v Salvadorju.
Oglej si celoten članek

Vezist madridskega Reala in eden najboljših hrvaških nogometašev na svetu se je odzval na novico španskega časnika Sport, ki je poročal, da je bila v državici Srednje Amerika ugrabljena in ubita njegova sestrična Suzana Modrić

''Glede na informacije, ki so se pojavile, bi rad pojasnil, da preminula oseba v Salvadorju nima sorodstvene povezave z mano,'' je na družabnem omrežju sporočil Modrić.

Suzana Modrić je štela 40 let, bila je mati dveh otrok. Rodila se je na Hrvaškem, odraščala v Nemčiji, zadnjih šest let pa je živela in delala v Salvadorju, kjer so umori in ugrabitve sicer zelo pogosti. 

Hrvaško ministrstvo za zdaj še ni potrdilo, ali je Modrićeva imela hrvaško državljanstvo, poroča spletni portal 24sata.hr. Po objavi španskih medijev se je oglasil tudi nogometašev oče, ki je za omenjeni spletni portal dejal, da o domnevni sorodnici ne ve nič.

''Prvič slišim za njo. Zaprepaden sem. Če bi bili v sorodu, bi zagotovo vedel za njo. Kolikor vem, nismo v sorodu z nikomer s tem imenom,'' je dejal Stipe Modrić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.