Modrićeva izjava Neymarju buri duhove

Foto: Print Screen
Po tekmi Brazilije in Hrvaške so kamere ujele zanimiv trenutek med Lukom Modrićem in Neymarjem.
Oglej si celoten članek

Brazilska nogometna reprezentanca je na prijateljski tekmi v okviru priprav na svetovno prvenstvo v Rusiji premagal Hrvaško (2:0). Med strelce se je vpisal tudi brazilski zvezdnik Neymar, ki se po poškodbi stopala počasi vrača v pravo formo.

Najdražji nogometaš vseh časov, ki se je za 222 milijonov evrov iz Barcelone preselil v Pariz, je Brazilijo v vodstvo popeljal v 69. minuti, ko je najprej preigral dva hrvaška branilca in žogo tik pod prečko poslal za hrbet Danijela Subašića.

Po koncu tekme si je Brazilec izmenjal dres z zvezdnikom madridskega Reala Lukom Modrićem, posnetek njunega druženja pa je postal pravcati spletni hit.

Hrvaški reprezentant je namreč postal še eden v vrsti nogometašev kraljevega kluba, ki so Neymarja javno pozvali k prestopu. Pred njim so to na posreden ali neposreden način storili Sergio Ramos, Dani Carvajal, Casemiro in Raphael Varane.

Bolj zadržan je bil Cristiano Ronaldo, ki je na to temo dejal: "V Madridu se neprestano govori o novih okrepitvah. Tukaj igram že osem let in vedno se govori o 50 nogometaših, potem pa nobenen od njih ne pride."

Govorice o pogajanjih med Realom in Paris Saint-Germainom so že nekaj časa v polnem teku, čeprav Parižani za zdaj vztrajajo, da Neymarja ne nameravajo prodati. Zagotovilo, da napadalec ostaja na Parku princev, naj bi imel tudi novi trener Thomas Tuchel.

"Čakamo te, veš?" je Neymarju ob izmenjavi dresov dejal Modrić in s tem prilil olje na ogenj govoricam. Brazilec se je ob tem le nasmehnil.

Po poročanju španske Marce naj bi Neymarjev oče že prejšnji mesec PSG obvestil, da njegov sin zapušča francosko prestolnico. Predsednik Reala Florentino Pérez je v preteklosti javno priznal, da so Brazilca vabili v Madrid, a se je ta nato odločil za Barcelono.

Neymar je v prvi sezoni na Parku princev prispeval 28 golov in 16 podaj na 30 tekmah v vseh tekmovanjih. Od 25. februarja je bil odsoten zaradi poškodbe stopala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.