Moggi: "Allegri v Real, Zidane v Juventus"

Foto: Epa
Foto: Epa
Bivši direktor Juventusa Luciano Moggi je v pogovoru za italijansko televizijsko postajo 7 Gold izjavil, da bo po njegovih informacijah naslednjo sezono italijanskega prvaka vodil francoski strateg Zinedine Zidane, zdajšnji trener Juventusa Massimiliano Allegri pa se bo preselil na klop Real Madrida.
Oglej si celoten članek

Zinedine Zidane naj bi zaradi Juventusa, katerega dres je nosil od 1996 do 2001, zavrnil ponudbo Manchester Uniteda, ki se je pred dnevi razšel s Portugalcem Josejem Mourinhom.

Foto: Profimedia Zinedine Zidane

Luciano Moggi je bil 2001, ko je Zidane odšel v Real Madrid za 73,5 milijonov evrov, direktor Juventusa.

Real Madrid se je za usluge Massimiliana Allegrija zanimal že lani, vendar je italijanski strokovnjak tedaj zavrnil Špance, češ, da v Torinu še ni končal svojega poslanstva.

Moggi ima zaradi vpletenosti v nameščanje tekem oziroma škandala Calciopoli, ki je pred več kot desetimi leti pretresel italijanski nogomet, dosmrtno prepoved delovanja v tem športu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.