Mohorič letos še ni rekel zadnje

Foto: Epa
Foto: Epa
Mladi Slovenec bo eden od adutov Bahrain McLarna na španski pentlji.
Oglej si celoten članek

Matej Mohorič bo kolesarsko sezono 2020 sklenil na dirki po Španiji, kjer bo eden izmed adutov ekipe Bahrain McLaren, ob robu dirke po Italiji vodjo moštva Roda Ellingwortha povzema portal slovenske radiotelevizije. Mohorič je leta 2017 že dobil eno etapo na največji kolesarski dirki na Iberskem polotoku.

Pri Bahrain Meridi kot svoje adute ob Mohoriču izpostavljajo še Wouta Poelsa, morda bo nastopil tudi lani prvi mož ekipe na španski pentlji Dylan Teuns.

Covid-19 Okužba na Giru, zvezdnik odstopil z dirke

"Spodobna skupina z nekaterimi mlajšimi fanti. A ker ni povsem cel Grand Tour, bomo dali priložnost nekaterim mlajšim," je na startu osme etape Elllingworth razkril novinarjem.

Na letošnji Dirki po Španiji bo naslov predvidoma branil Primož Roglič, kar je na začetku tedna potrdil njegov moštveni kolega Tom Dumoulin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.