Mohorič na operacijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Član iekipe Cannondale Matej Mohorič bo moral na operacijo. "Verjamem, da bo kmalu vse v redu," pravi nekdanji svetovni prvak v konkurenci mlajših članov in mladincev.
Oglej si celoten članek

Potem ko je mladi slovenski kolesar Matej Mohorič v četrtek na Twitterju objavil rentgenski posnetek zlomljenega komolca, je zdaj znano, da ga v ponedeljek čaka operacija. Kolesar moštva Cannondale je kar štiri tedne dirkal in treniral z bolečinami, ki so bile posledice zloma podlakti, za katerega sploh ni vedel, poroča Sportal.

Dvajsetletni Mohorič je pred mesecem dni nerodno padel pred domačo garažo, zdaj pa je le dobil odgovor, zakaj ga je zadnje štiri tedne oviral boleči komolec.

"Izkazalo se je, da imam zlomljeno podlaket tik ob komolcu. Razmak je precej velik, zato bo potrebna operacija. Zdravniki napovedujejo, da bo komolec kmalu gibljiv in da bom lahko tudi treniral. Gre za prvo malo bolj nadležno poškodbo letos, a se z njo ne obremenjujem preveč. Verjamem, da bo kmalu vse v redu, in sem z mislimi že povsem pri novi sezoni," je za Sportal dejal najmlajši kolesar profesionalne karavane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.