Mohorič še vsaj leto za Cannondale

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski kolesar Matej Mohorič, svetovni prvak med mlajšimi člani, bo tudi v naslednji sezoni vozil za ekipo Cannondale
Oglej si celoten članek

Sedanja pogodba bi se Mateju Mohoriču iztekla po koncu letošnje sezone, kolesarski portal cyclingnews.com pa poroča, da je še za eno leto sklenil sodelovanje s Cannondalom.

Mohorič bo tako tudi v sezoni 2015 ostal v ameriški ekipi, ki se ji sicer obeta nekaj sprememb in sodelovanje z Garminom. "Mislim, da je vse jasno. Imel sem pogodbo s Cannondalom in ostajam z ekipo tudi v letu 2015. Ponudili so mi novo pogodbo, ki sem jo podpisal," je za portal pred startom dirke v Montrealu dejal 19-letni Mohorič.

V ekipi naj bi imela pogodbi za naslednjo sezono za zdaj le Mohorič in Davide Formolo, medtem ko se Moreno Moser, Alan Marangoni, Kristijan Koren in Davide Villella še niso odločili, ali bodo sprejeli ponudbe ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.